phone
info@lasma.eu
Jaunumi

Attālinātu objektu kontrole un uzraudzība ar Seneca MyALARM3 Cloud

11. oktobris 2021
Produkti Attēli Kontakti
Attālinātu objektu kontrole un uzraudzība ar Seneca MyALARM3 Cloud-0

MyALARM3 Cloud ir jauns viedais risinājums attālinātu objektu kontrolei un uzraudzībai. Ļoti universāla IIoT sistēma ēku automatizācijai un rūpnieciskai videi.

Izmantojot jaudīgu mobilo lietotni, kas pieejama 10 valodās un papildināta ar tiešsaistes apmācībām/atbalstu, jūs varat konfigurēt visu sistēmu, saņemt reālā laika informāciju, nosūtīt komandas, ieplānot darbības un pārvaldīt trauksmes signālus. MyALARM3 Cloud ir piemērots risinājums, lai pārvaldītu attālinātus objektus, kuros nav pieejams interneta pieslēgums vai ir nepieciešamība veikt iekārtu monitoringu, kas regulāri maina savu atrašanās vietu. Šādam pielietojumam pieejama versija ar GPS lokācijas noteikšanu.

Kāpēc izvēlēties MyALARM3 Cloud?

  • Tas ir uzticams un ārkārtīgi universāls
  • Tas neprasa padziļinātas prasmes un zināšanas 
  • Tam nav nepieciešama izstrādes vide/programmatūras instalēšana
  • Prometrizācija ir ārkārtīgi vienkārša un tiek veikta, izmantojot viedtālruni

Inteliģents vadības bloks MyAlarm3

Trešās paaudzes GSM/GPRS kontrolleris, kurā integrētas 4 digitālās ieejas, 2 analogās ieejas, 2 digitālās izejas, LCD displejs, NTC temperatūras sensors, ārējā NTC sensora ieeja, rezerves akumulators, GPS modulis (pēc izvēles).

Bezmaksas iOS/Android mobilā lietotne

Bezmaksas daudzvalodu (10 valodu) mobilā lietotne, kas pieejama Apple vai Android veikalos. Šī jaudīgā lietotne vienkāršā un intuitīvā veidā ļauj uzlabot sistēmas konfigurāciju. Tajā ir integrētas apmācības, rokasgrāmatas un tiešsaistes palīdzība.

Mākoņpakalpojums

MyAlarm3 Cloud ekosistēma izmanto SENECA piedāvāto mākoņpakalpojumu. Pakalpojums ir iekļauts 12 mēnešus pēc produkta aktivizēšanas. Tā beigās jūs varat pagarināt ilgumu, maksājot gadā tikai 24 € + PVN.

Papildu konfigurācija

Lietotne MyALARM3 Cloud piedāvā ļoti vispusīgu parametru pielāgošanu. Lietotne arī iespējams pielāgot lietotāja vajadzībām, izvēloties vēlamos logrīkus, attēlu fonus un visus interfeisa parametrus (valoda, galvene, logrīka forma).

Trauksmes un komandu pārvaldība

Trauksmju diapazons, ko var pārvaldīt elektroenerģijas padeves pārtraukuma, digitālo kontaktu variāciju (un saistīto skaitītāju), analogo sliekšņu pārsniegšanas un citā gadījumā, ir ļoti plašs. Šīs variācijas atbilst ieslēgšanas/izslēgšanas, savlaicīgas un impulsīvas komandas aktivizēšanai, piemēram ieslēgšanas/izslēgšanas funkcijas nodrošināšanai motoriem, sūkņiem, vārtiem, durvīm, gaismām, krēslas kontaktiem (rītausmā/krēslā), temperatūras sliekšņiem (HVAC sistēmām).

Trauksmes un notikumu vēsture

Lietojumprogrammai ir īpaša sadaļa trauksmes un notikumu žurnāla (statusi, brīdinājumi, kļūdas) parādīšanai, kurus var viegli filtrēt un meklēt. Tiek piedāvāti arī bezsaistes ierīču pārskati un atjauninājumu ielāde. Šo datu pieejamība nodrošina konkrētu analīzi, lai uzraudzītu instalācijas un iegūtu vienotu darbības integritātes stāvokļa vizualizāciju.

Ģeolokalizācija

Izmantojot integrēto GPS moduli (pēc izvēles), lietotne ļauj saņemt paziņojumus par atrašanās vietas noteikšanu un pārvaldīt trauksmes signālus, piemēram, pārsniegt virtuālo rādiusu. Sistēmas vadība un lokalizācija, izmantojot GPS, paaugstina drošības līmeni un paplašina lietojumprogrammu klāstu pat mobilajos apstākļos.

Kalendārs un grafiks

Kad kalendārs ir iestatīts un iespējots, lietotne ļauj nosūtīt komandas noteiktā laika logā sākumā / beigās, piemēram, ieslēgt vai izslēgt gaismas noteiktā laikā. Ir pieejami 2 nedēļas kalendāri, kurus var ieprogrammēt līdz 4 laika logiem.

Lietotāju un ierīču pārvaldība

Lai iegūtu maksimālu rūpnīcas vadības elastību, MyAlarm3 Cloud ļauj savienot vairāk lietotāju (neierobežotu skaitu) ar vienu un to pašu rūpnīcu ar daudzlīmeņu piekļuves sistēmu: īpašnieku, administratoru, lietotāju redaktoru ar piekļuvi.

Termostata funkcija

Lietotne ļauj iestatīt, modificēt un nosūtīt temperatūras parametrus un trauksmi, kas saistīta ar sliekšņa vērtības pārsniegšanu. MyALARM3 Cloud šādā veidā darbojas kā elektronisks termostats, lai kontrolētu telpas temperatūru apkures vai gaisa kondicionēšanas laikā.

Apmācība un palīdzība tiešsaistē

Lietotne nodrošina sistēmas konfigurēšanas instrukcijas grafiskā formātā, apmācības un detalizētus norādījumus par logrīku pārvaldību, izveidi un pielāgošanu, piekļuvi vēsturei un sistēmas informācijai. Tas arī nodrošina detalizētas tiešsaistes rokasgrāmatas, kas ietaupa uzstādīšanas laiku un samazina lietotāju kļūdu risku.

MyALARM3 Cloud specifikācijas un tehniskā informācija

IEBŪVĒTAIS MODEMS: GSM/GPRS četrjoslu
USB SASKARNE: microUSB
PAPLAŠINĀMĀ ATMIŅA: Slots Micro SD (līdz 32 GB)
IEBŪVĒTĀ ATMIŅA: Flash (1 + 8 MB)
INTEGRĒTĀ TEMPERATŪRAS PROBE: NTC
DIGITĀLĀ IEVADE: N°4 kanāli
SKAITĪTĀJI N°4 (@32 bit, max 30 Hz)
DIGITĀLĀS IZEJAS N°2 SPST 3 A relejs
ANALOGĀS IZEJAS N°2 kanāli (0..20 mA, 0..30 V), 16 bit resolution
SIM KARTE SIM karte ir obligāts sistēmas konfigurēšanai un lietošanai. Iesakām izmantot lokālo telefonu operatoru SIM kartes, kā piemēram, LMT M2M.
KONFIGURĀCIJA: iOS/Android mobilās aplikācijas
Interneta pārlūkprogrammas ar HTML5
INFORMĀCIJAS STATUSS UN LIETOŠANA: iOS/Android mobilās aplikācijas
Interneta pārlūkprogrammas ar HTML5
MĀKOŅSERVISS 12 mēneši, kas iekļauti pirkuma cenā un aktīvi no produkta aktivizēšanas dienas
BAROŠANAS AVOTS USB vai 230V AC barošanas bloks (abi iekļauti)

MyALARM3 Cloud ir revolucionārs risinājums, kas ļauj uzlabot uzņēmuma efektivitāti un drošību, nodrošinot attālinātu objektu kontroli un uzraudzību. Ar tā plašajām funkcijām un vienkāršo lietošanu tas ir ideāls risinājums dažādām nozarēm un uzņēmumiem, kuriem ir nepieciešama uzlabota automatizācija un drošība.

Produkti
MY3CLOUD-R-0-0-G
Kods: MY3CLOUD-R-0-0-G
Uz vietas: 2 gab.
300.00 EUR (bez PVN)
MY3CLOUD-R-0-G-G
Kods: MY3CLOUD-R-0-G-G
Uz vietas: 1 gab.
360.00 EUR (bez PVN)
Sazinieties ar menedžeri
Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš
Uzņēmuma vadītājs
+371 2617 7129
lauris@lasma.eu
Attēli